Logo Joop
De opiniesite van BNNVARA met actueel nieuws en uitgesproken meningen

Schokkend: Cameravrouw schopt vluchtelingen opzettelijk onderuit

  •  
08-09-2015
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
119 keer bekeken
  •  
cameravrouw300.jpg
Terwijl de vluchtelingen in Hongarije opgejaagd worden door de politie, tackelt de nationalistische journalist een vader en zijn kind
Online is een aantal videos verschenen van een cameravrouw van het Hongaarse N1TV, een tv-zender gelieerd aan Jobbik, een soort Hongaarse PVV, die het vluchtelingendrama vastlegt en een wel heel aparte manier van verslaggeven heeft. Alsof het verhaal van asielzoekers die de oorlog zijn ontvlucht en opgejaagd worden door de politie in Hongarije, compleet met gummiknuppels en pepperspray, niet dramatisch genoeg is, voegt de nationalistische Petra László graag haar eigen stukje leed toe aan het verhaal.
Te zien is hoe ze onder meer een vader die voor de politie wegrent met zijn kind in zijn armen tackelt waarna hij onderuit gaat en bovenop zijn kind valt. Op een andere video is te zien hoe ze lukraak in het wild om zich heen trapt om de vluchtelingen omver te krijgen.
De cameravrouw is inmiddels ontslagen, zo laat de zender weten op de Facebookpagina.

Meer over:

wereld, nieuws
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.