Logo Joop
De opiniesite van BNNVARA met actueel nieuws en uitgesproken meningen

Britse vrijgezellen verstoren 9/11 herdenking op Ground Zero met sex-pop

  •  
11-09-2016
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
60 keer bekeken
  •  
15026430518_9bc0f6292e_o
Een groep Britten heeft de herdenking van de aanslag op het WTC van 11 september 2001 verstoord door op Ground Zero, de plek waar de verwoesting die duizenden burgers het leven kostte plaatsvond, met een opblaaspop te verschijnen en lachend selfies te maken. De mannen, naar verluidt een groep bankiers , hingen zonder enig respect te tonen met de pop over het monument waarin de namen van de slachtoffers zijn gegraveerd. Nabestaanden reageerden geschokt op het provocerende gedrag van de volwassen kerels die vermoedelijk een vrijgezellenfeest vierden op de plek waar de resten liggen begraven van mensen die zijn omgekomen bij de aanslag op de Twin Towers met twee volle passagiersvliegtuigen. Een politie-agent verzocht de groep te vertrekken.
Het monument is een populaire plek geworden om selfies te maken, tot groot verdriet van de nabestaanden. Een weduwe verklaart tegenover de NOS :
“Dat is echt respectloos. Of mensen gaan lachend op de foto met op de achtergrond de plek waar de torens instortten”, zegt ze. “Het zal voor hen vast een topfoto zijn, maar voor ons is het pijnlijk om te zien.”
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.